Case eksempler

Vi er stolte af hver af vores kundeløsninger. Her er et par af dem.

Kommentarer fra vores kunder

Det er fantastisk, at alle fotos, videoer, skabeloner, plakater osv. kan findes på det samme sted. Mediebanken er nem at bruge. Det er godt, at man kan søge efter billeder ved hjælp af nøgleord eller under definerede kategorier. Du kan også dele billeder og filer med tredjeparter, f.eks. et kommunikationsbureau, og spare dig selv for e-mail-rod eller besværet og langsommeligheden ved at uploade store filer til f.eks. eksterne delingstjenester.
Maria Malila
Direktør for kundemarketing
ImageBank var den bedste værdi for pengene til vores behov, da vi sammenlignede de forskellige tjenester. Vi ønskede en løsning, der var let nok, men robust nok med hensyn til metadata.
Riikka Hänninen
Designer
En velfungerende mediebank, der er åben for alle, hjælper f.eks. fødevareforhandlere med at markedsføre deres produkter, fordi de frit kan hente vores offentlige produktbilleder fra vores billedbank. De billedpakker, vi sammensætter til medierne, har også hjulpet os med at markedsføre vores nye produkter. Brugerne er fortrolige med indkøbskurvens måde at vælge og sende billeder på, og der er ikke behov for separat træning i, hvordan man bruger billedbanken.
Johanna Kemppinen
Marketingdirektør