Spar tid og frigør ressourcer

Integrer ImageBank
med andre systemer

ImageBank kan integreres i ethvert interface i kundens system ved hjælp af Rest API. Vi implementerer eller hjælper med integrationer. Kontakt os for at diskutere mulighederne!

ImageBank sikrer maksimal digital asset management som en del af en PIM- eller ERP-løsning.

Udnyt ImageBanks avancerede mediehåndteringsfunktioner til at håndtere produktbilleder og metadata og integrere dem med din PIM- eller ERP-løsning.

demo-attachment-1291-Group-10048

ImageBank kan bruges som en del af Headless-stakken

Brug ImageBank i headless-løsninger som et cloud-baseret asset management-system. Via API’en får du fleksibilitet, kraft og smidighed til asset management. Administrer billeder og aktiver i ImageBank med metadata, foretag de nødvendige konverteringer, og upload via API’et til din implementering.

Assets direkte fra grænsefladen til at generere datablade og produktkataloger

Hvordan centraliserer man håndteringen af billeder til produktblade og produktkataloger? ImageBanks API kan også levere en løsning til dette. Assets kan konverteres fra et billedformat til et andet, og automatiserede billedformater, der er skabt ud fra den oprindelige fil, kan leveres via grænsefladen til det endelige produkt.

ImageBank automatiserer oprettelse af indhold til en hjemmeside eller e-handelsside

Udnyt API-grænsefladen til at automatisere udgivelsen af produktbilleder og vedhæftede filer til en onlinebutik eller hjemmeside. Metadatastyring kan udføres i ImageBank, og filer hentes via grænseflader til den digitale tjeneste.

Plugins, der er klar til brug

Udnyt ImageBanks avancerede DAM-funktioner til at administrere produktbilleder og metadata samt integrere dem med PIM-systemer. Assets kommer direkte ind i PIM, hvor de kan tildeles produkter, eller du kan angive i ImageBank, hvilke produkter billederne er knyttet til.

540px-WordPress_logo.svg

Gennem WordPress kan du gennemse dine mediebiblioteksmapper og filer. Den fil, der hentes fra mediebanken, gemmes i WordPress’ mediebibliotek til videre brug på din hjemmeside.

azure_AD-G-Okta-logo

Brugere kan identificeres via AD, så det er ikke nødvendigt at logge ind separat for disse brugere – et AD-login er tilstrækkeligt. Understøttede implementeringer er Microsoft Azure AD, Google SSO, Okta SSO og ADFS+SAML 2.0.

Hvis du anskaffer ImageBank specifikt for at supplere asset management i andre systemer, skal du være opmærksom på, at du også får en fuldt udstyret mediebank-applikation uden ekstra omkostninger.

demo-attachment-264-Group-9279
Case

Automatiseret publicering af Helvar-aktiver fra ImageBank via WooCommerce til internettet

Vi skræddersyede en automatiseret udgivelsesproces til Helvars ImageBank, hvor kunden tilføjer materialer til ImageBank, og mediebanken automatisk opretter integrationsparametre ud fra de data, der følger med materialerne, og udgiver materialerne til grænsefladen. Helvar.com’s WooCommerce-implementering henter produktbilleder, datablade, certifikater, ai-filer og 3D-modeller fra ImageBank API. Processen er fuldt automatiseret, efter at aktiverne er gemt i ImageBank.

Case

Produktbilleder fra ImageBank direkte til Kalevalas B2B-onlinebutik

Kalevala bruger ImageBank API-grænsefladen til at automatisere publiceringen af sine produktbilleder i sin B2B-onlinebutik. Billederne administreres med deres metadata i ImageBank.

INTEGRATIONER OG API​

Activedirectory_logo
ACTIVE DIRECTORY
(Azure AD, ADFS+SAML 2.0)
sso-logo
GOOGLE SSO
okta-logo
OKTA SSO
540px-WordPress_logo.svg
WORDPRESS
Logo_TYPO3
TYPO3
Logo_akeneo
AKENEO PIM
thumbnail_image003
FEED PIM
googlecloudvisionocr-2022-06-14 11-58-22
GOOGLE VISION AI
DB_logo_RGB
DREAMBROKER
file-1453
X-ARCHIVE (Telegram2)
api-icon-3
API (JSON)
sharepoint-logo@2x
SHAREPOINT
onedrive
ONEDRIVE
(Excel, Word, PPT)
ppt_to_word
WORD OG POWERPOINT (kommende)
Wordmark_blue_RGB
DRUPAL (kommende)
YouTube_Logo_(2013-2017).svg
YOUTUBE (kommende)
Adobe_Corporate_logo.svg
ADOBE (kommende)

Begynd at optimere dine datastrømme nu.