Arbejd hurtigere

Gem, administrér og del din virksomheds digitale materialer med lethed.

ImageBank Independent er en fil- og materialebank som er beregnet til, at virksomheder kan administrere deres digitale informationer. Den kan anvendes til mange forskellige slags formål og behov, til både små og store virksomheder.

ImageBank hjælper jer med at nå de strategiske mål, I har sat for jeres virksomhed, samtidigt med at den hjælper jer med at facilitere og udvikle et professionelt image.

Centralisér håndteringen af dine materialer

ImageBank Independent er en materiale- og billedbank beregnet til virksomheder i alle størrelser, og den kan bruges til at opfylde alle slags behov.

 

ImageBank kan bruges til en lang række formål, fx som delingsplatform for produkt- og virksomhedsbilleder, portal til virksomhedes visuelle look (brand image), opbevaring af tekstfiler og dokumenter, eller som arkiv til grafisk produktion. Når alle materialer er centraliseret under ét tag, gøres det daglige arbejdsliv lettere for alle medarbejdere.

Find, brug og send materialer, hvor som helst og når som helst

Den slags feedback, vi modtager mest, går på ImageBanks brugervenlige system. Det er nemt og intuitivt at anvende, uanset hvornår og hvorfra det tilgås - det er lige meget, om du er en basic user eller systemadministrator.

 

ImageBank er en cloud-baseret applikation, der fungerer direkte i din browser, og som ikke kræver installation. Den er derfor nem at bruge overalt i verden.

demo-attachment-342-Group-29
demo-attachment-264-Group-9279
MacBook-With-IBIX
iPadMini-IBIX
ImageBank Independent X

Fornyet erfaring med ImageBank X.

Vi har fornyet ImageBank Independent X’s brugerflade og gjort den mere moderne og brugervenlig end de tidligere versioner.

Vi har allerede udviklet produktet systematisk i 20 år ved løbende at lytte til vores kunders ønsker.

AI-keywords-5-en
Google Cloud Vision AI er integreret med ImageBank

Forbedr jeres virksomheds asset management med kunstig intelligens

Ved hjælp af kunstig intelligens får du bl.a. følgende funktioner:
 • Automatiske søgeordsforslag
  Kunstig intelligens genkender automatisk elementer i billeder og foreslår nøgleord, der skal tilføjes til metadataene.
 • Lignende billeder
  Ved hjælp af kunstig intelligens foreslår systemet lignende billeder fra din ImageBank som det, du ser i øjeblikket.
 • Kunstig intelligens filtrering
  Du kan filtrere indholdet af din ImageBank og søgeresultater ved hjælp af kunstig intelligens. Du kan f.eks. bortfiltrere billeder, der indeholder personer og ansigter eller billeder, der er sort/hvide.
 • Tekstgenkendelse
  Kunstig intelligens genkender også tekst i billeder og gemmer den automatisk i tekstformat til metadata.

 

Forbedrede fotoredigeringsfunktioner

Rediger nemt dine billeder med integreret fotoredigering.

ImageBank Independent inkluderer en alsidig billededitor, der lader dig redigere billeder, foretage konverteringer på sociale medier, tilføje tekst over et billede, ændre farverum, beskære billeder eller reducere billeder eller opløsninger.

Image-Editor
Katsovideo-3

Se en video - disse er de mest almindelige brugssager af ImageBank DAM!

Video viser også ImageBank Independent X's nydesignede, brugervenlige og visuelle grænseflade.

ImageBank-funktioner til din rådighed med det samme.

Vores kunder har givet os rigtig god feedback på det brugervenlige system. Det er nemt og intuitivt at bruge det, uanset tid og sted - det er lige meget, om du er en grundlæggende bruger eller systemadministrator.

Kategorier

Tjenestens hierarkiske kategoristruktur med underkategorier kan omfatte en virksomheds interne såvel som eksterne materiale - synlighed er begrænset med brugerrettigheder. Applikationens kategoristruktur kan bygges til fuldstændig at opfylde din virksomheds behov.

Brugergrupper

Systemet giver dig mulighed for at kontrollere brugergrupper og brugere samt give dem rettigheder til forskelligt indhold.

Mobil app

Vi tilbyder en mobilapp til Android- og iOs-enheder, der gør det nemt at tilføje billeder f.eks. for folk, der arbejder i marken. Det er ligegyldigt, om det er byggepladsbilleder eller butiksbilleder taget af salgsrepræsentanter, appen gør det nemt og ordentligt organiseret at gemme dem i billedbankens cloud-tjeneste, og de er også nemme at bruge for andre i virksomheden.

Upload af filer til systemet

Filer kan uploades til systemet én efter én eller i bulk. Filtypen er ligegyldig - det kan være et foto, en tekstfil, en PowerPoint-præsentation eller en video - applikationen accepterer det hele.

Kurv

Det er nemt at bruge kurven, bare tilføje de filer, du ønsker i kurven, og du kan dele linket til en e-mailadresse. Kurven forbliver i systemet, så længe du bestemmer, at dens livscyklus skal være. Hvis du har lyst, kan du altid levere kurven som et visuelt galleri eller som en kode, der kan indlejres på en hjemmeside.

Analytics

Systemet indsamler analyser om brugen af mediebanken, fx statistik over downloadede og søgte filer samt kurvdownloads. Brugersporingen giver dig mulighed for at følge brugsniveauet af tjenesten eller justere metadataene for at understøtte brugersøgningerne.

Metadata og klassifikationer

Metadata, nøgleord, yderligere klassifikationer og søgesætninger kan gemmes til filer ved hjælp af AI samt manuelt, hvilket gør, at applikationens søgefunktion kan finde de søgte filer uden problemer. Når du importerer billeder til mediebanken, læser og importerer DAM også de metadata, der er gemt på billedet, som Exif, IPTC og XMP.

Single Sign-On

Det er nemt og ubesværet at komme ind i flere systemer og tjenester med Single Sign-On (SSO). ImageBank understøtter også den direkte Active Directory (Azure AD) Single Sign-On-metode.

Billedkonverteringer

Generelle billedstørrelser kan forudindstilles i systemet. Når du importerer en original fil til systemet, kan du automatisk konvertere billeder til de forudbestemte størrelser, hvis du ønsker det.

Sprogversioner

Brugergrænsefladens sprogversioner er indstillet til finsk, engelsk eller svensk. Andre sprogversioner kan også skræddersyes til din mediebank.

Foto Editor

ImageBank inkluderer en høj-powered foto editor, der gør det muligt for dig at redigere dine billeder, ændre farverum, beskære eller gøre dine billeder mindre, eller ændre opløsningen.

Ubegrænset integration

ImageBank inkluderer allerede integration til fx WordPress udgivelsessystem. Vi skræddersyer også funktioner og integrationer til kunderne. Mediebanken kan integreres til andre systemer, fx webtjenester, PDM-systemer og virksomhedsressourceplanlægningssystemer.

Our team

meet the minds shaping an industry

demo-attachment-2399-634

Andrew Robinson

Vice President
demo-attachment-2396-13360

Sarah Willson

Vice President
demo-attachment-2397-12918

Andrew Robinson

Vice President
demo-attachment-2398-10470

Andrew Robinson

Vice President
demo-attachment-2480-134-2

Andrew Robinson

Vice President
demo-attachment-2481-3700

Sarah Willson

Vice President
demo-attachment-2482-7208

Sarah Willson

Vice President
demo-attachment-2483-12628

Sarah Willson

Vice President

Ofte stillet.

Produktets egenskaber

Selvfølgelig, og det er meget almindeligt at gøre det. En bruger kan uploade en eller flere filer enten ved at trække dem ind i applikationen eller ved at vælge dem gennem filhåndteringen. Fil-metadata kan også tilføjes fra en enkelt visning – det gør det nemmere at bruge, fx når de uploadede billeder deler nogle data. Kopiering af metadata fra et billede til et andet kan også ske i importfasen med blot et enkelt klik.

En bruger kan downloade billeder, som de ønsker, enten et efter et eller ved at bruge kurvfunktionen. Du kan samle det ønskede antal filer i kurven og kombinere dem til en pakke, som kan downloades direkte fra kurven eller videresendes til en e-mail direkte fra brugergrænsefladen. Kurven kan også sendes som et visuelt galleri, hvor brugeren kan se billederne i stedet for blot at downloade dem.

Ja. En af hovedfunktionerne i vores produkt er at udgive brugergruppespecifikt indhold. En administrator kan definere, hvilken del af indholdet der kan deles offentligt, og som er begrænset til registrerede brugere.

Ja det er! Applikationen begrænser ikke filformater – materiale kan importeres i enhver form til ImageBank.

Helt sikkert! For eksempel kan InDesign-, Illustrator- eller Photoshop-filer deles enten internt eller alternativt, eksternt, fx til et reklamebureau eller et interessentsamarbejde.

Ja! ImageBank Independent tilbyder en grænseflade (API) til at hente filer fra tjenesten, som hjemmesider kan bruge. Mediebank kan også integreres i din hjemmeside.

Du kan også integrere din hjemmeside i ImageBank med vores færdiglavede WordPress-tilføjelse. Tilføjelsen giver dig mulighed for nemt at uploade opdateret materiale til din side direkte fra din ImageBank.

Produktets tekniske funktionalitet

Vi tilbyder 10GB – 500GB diskplads afhængigt af serviceniveauet. Diskpladsen kan udvides op til flere terabyte i henhold til kontrakten. Alle vores pakker inkluderer en sikker lagerplads i Finland. Mediebanken kan efter behov også installeres som en lokal løsning på kundens egen server.

Der laves daglige sikkerhedskopier af alle filer i materialebanken, og de opbevares i mindst 14 dage eller i henhold til kontrakt.

Vi tilbyder 10GB – 500GB diskplads afhængigt af serviceniveauet. Diskpladsen kan udvides op til flere terabyte i henhold til kontrakt.

Implementering af produktet

Kunden kan levere eksisterende filer enten som fildump, via FTP eller på et eksternt drev. Eventuelle billedmetadata leveres til os i Excel-format.

Implementeringsplanen definerer brugergrupper, kategoristruktur og omfang af metadata i henhold til kundens behov. Derudover skal mærkespecifikke farver, skrifttyper, logofiler og baggrundsbilleder leveres til udrulning.