Blogi-1

15 grunde til at få ImageBank X

Hvordan gavner ImageBank’s DAM-løsning jeres virksomhed? Hvilken brug kan I få af den?

DAM (Digital Asset Management) er en kraftfuld løsning til lagring, styring og deling af billeder, videoer og andre digitale mediefiler. Her er 15 funktioner og fordele, som digital asset management kan tilbyde din virksomhed:

1.  ImageBank tilbyder en centraliseret og sikker placering af alle din virksomheds digitale filer. Spar tid og penge ved at organisere dine materialer på lige præcis den måde, du og dit team ønsker jer, så alle ved, hvor og hvordan de kan finde de materialer, de har brug for.

2. Øge effektiviteten ved øjeblikkeligt at finde de filer, du har brug for vha. metadata, kategorier og søgefunktioner.

3. Holde styr på filhistorik og statistik – maksimer værdien af dine digitale filer, billeder og videoer ved at genbruge dem.

4. Hurtigt finde det, du leder efter blandt alle de ImageBank-filer, der er tagget med metadata. Metadata kan f.eks. være et produktnummer, navnet på fotografen på et billede eller andre klassificeringsoplysninger. En kraftfuld og effektiv avanceret søgning hjælper dig med hurtigt at finde de filer, du har brug for.

5. Automatisere workflows: I kan gøre jeres processer for oprettelse og distribution af indhold lettere via ImageBanks indbyggede værktøjer.

6. Minimere forsinkelser og omkostninger ved at tildele opgaver og tilladelser til interne og eksterne brugergrupper.

7. Kontrollér, hvornår billeder eller dokumenter kan deles og ses ved at indstille udløbsdatoer for delte filer.

8. Spare tid og ressourcer ved at integrere jeres database med anden software, f.eks. et CMS- eller ERP-system.

9. Holde jer opdaterede om brugen af jeres digitale filer. I kan administrere adgangsrettigheder til brugere, så I altid ved, hvem der har adgang til virksomhedens digitale filer.

10. Spare tid, selv når I er på farten – brug vores mobilapp til at tilføje billeder og filer til databasen, selv når I ikke sidder ved skrivebordet.

11. Opbevare jeres filer sikkert i DAM-systemet, både når du samarbejder med interne brugere og eksterne parter.

12. Tilføje copyright eller kontaktoplysninger til billeder og filer, så eksterne parter kan kontakte den rigtige person, før de anvender dem.

13. Tagge billeder automatisk, der uploades til databasen (f.eks. EXIF-GPS placering af stedet, hvor billedet er taget)

14. Administrere jeres markedsføringsmaterialer. DAM-løsningen har en række af smarte funktioner til at hjælpe med virksomhedens brand management. Brug den som en portal til virksomhedens visuelle identitet.

15. Dele og publicere digitalt. Databasen opbevarer alle jeres filer på ét sted og giver jer samtidigt mulighed for at overføre dem til sociale kanaler, CMS-systemer, Marketing Automation-løsninger og tredjepartstjenester.

Comments are closed.