thisisengineering-raeng-1dwyU46p7eE-unsplash

Udnyt DAM-løsningers fulde potentiale med smarte integrationer

Når forskellige DAM-løsninger (Digital Asset Management) kobles sammen med diverse systemer ved hjælp af API’er (Application Programming Interface), åbner det op for en verden af muligheder. Lad os her udforske hvordan man som bruger af en DAM-løsning kan drage fordel af API-baserede integrationer.

Styrket samarbejde og central adgang:

Ved at integrere DAM-løsninger med forskellige applikationer, skabes der et sammenhængende økosystem. Den strømlinede forbindelse via API’er sikrer, at brugere af DAM-løsninger får centraliseret og nem adgang til deres digitale materialer, uanset hvilken platform de anvender. Dette garanterer, at alle – om det er medarbejdere, kunder eller tredjeparter – altid har adgang til de seneste og opdaterede materialer.

Mere effektivt arbejds-flow og automatisering:

Ved at integrere DAM-løsninger med CMS-platforme, såsom WordPress og TYPO3, får brugerne direkte adgang til materialer og kan således bruge og indlejre dem direkte på hjemmesider, blogindlæg og andet onlineindhold. API-baserede integrationer med systemer såsom Google Vision AI muliggør automatisk genkendelse og tilføjelse af metadata til materialer og indhold. Integration med f.eks. Akeneo PIM gør håndteringen af produktinformation enklere. Samlet set muliggør integrationenen af disse platforme en mere effektiv håndtering af digitale materialer, og sparer derved en masse tid.

Bedre informationssikkerhed og problemfrit login:

For organisationer, der arbejder med følsomme og værdifulde digitale materialer, er implementeringen af sikkerhed i en DAM-løsning afgørende. Integrering af Active Directory (Azure AD) i en DAM-løsning gør login-processen nem ved at brugerne kan anvende allerede eksisterende autentificeringssystemer. Dette sikrer, at kun autoriserede brugere kan få adgang til specifikke materialer, hvilket reducerer risikoen for databrud og uautoriseret brug.

Datasynkronisering i realtid:

API-baserede integrationer muliggør datasynkronisering i realtid. Dette sikrer, at information mellem forskellige platforme altid er opdateret. Ved at integrere DAM-løsningen med f.eks. X-Archive, synkroniseres materialer automatisk, og alle har adgang til de nyeste og mest opdaterede digitale ressourcer.

Vidste du, at ImageBank X kan integreres med en række forskellige softwaresystemer? Dette inkluderer bl.a. Active Directory (Azure AD, ADFS+SAML 2.0), WordPress, Typo3, Akeneo PIM, API (JSON), Google Vision AI, Dreambroker, X-Archive og Sharepoint. I nær fremtid vil ImageBank X også kunne integreres med andre systemer, såsom Word, PowerPoint, Drupal og YouTube. Hvis det at have jeres egen ImageBank X med integrationer lyder relevant for jeres organisation, så tøv ikke med at kontakte os. Sammen finder vi den løsning, der bedst matcher jeres behov!

Tags: No tags
0

Comments are closed.