pexels-kevin-paster-1901388

Hvordan beskyttes jeres digitale aktiver og data i en DAM-løsning?

I den digitale tidsalder bliver sikkerhed samt beskyttelse af privatliv og data stadig vigtigere, især i Digital Asset Management-løsninger (DAM). Men hvad gør egentlig sikkerheds- og privatlivsfunktioner effektive, og hvordan kan de være særligt gavnlige?

Datasikkerhedsscanninger

En pålidelig DAM-løsning, der indeholder solide sikkerhedsfunktioner, sikrer beskyttelsen af en virksomheds digitale aktiver. Datasikkerhedsscanninger er en uundværlig del af denne proces. De overvåger konstant serveren og identificerer hurtigt potentielle trusler mod systemet.

Brugerrettigheder

DAM-løsninger, der tager sikkerhed og beskyttelse af privatlivet seriøst, giver brugerne mulighed for at styre adgangsrettigheder. Dette gør det muligt for administratorer at tildele adgang og rettigheder baseret på roller og ansvarsområder. Ved at definere og tydeligt markere brugerrettigheder kan man reducere risikoen for utilsigtet datadeling og uautoriseret adgang til sensitiv data.

Identifikation

Identifikation er det første skridt på vejen for at forhindre uautoriseret adgang til digitale aktiver. Integrationen af Active Directory (AD) i en DAM-løsning gør det nemt og sikkert at logge ind. AD muliggør Single Sign-on (SSO), så brugere kan logge ind i DAM-løsningen med deres eksisterende legitimationsoplysninger. Dette eliminerer behovet for flere adgangskoder og logins.

Overholdelse af databeskyttelseslove

At overholde databeskyttelseslove er og burde være en topprioritet for virksomheder på tværs af alle sektorer og brancher. DAM-løsninger med stærke databeskyttelses- og sikkerhedsfunktioner opfylder kravene til sikker databeskyttelse.

Minimerer risici

Tab af data eller systemfejl kan have katastrofale konsekvenser for virksomheder. Ved at kombinere lokale servere, datasikkerhedsscanninger og regelmæssige backups kan man minimere disse risici. Dette sikrer, at virksomheder hurtigt kan genoprette deres digitale aktiver og reducere tiden hvori systemer er utilgængelige.

Vidste I, at ImageBank X sætter en høj standard for privatlivsbeskyttelse og sikkerhed? ImageBank X opererer fra servere i Finland og gennemgår regelmæssige datasikkerhedsscanninger. Brugere kan nemt administrere adgangsrettigheder til indhold i systemets indstillinger, og brugeridentifikation og login sker nemt og effektivt med hjælp fra AD. Hvis I søger en DAM-løsning som garanterer datasikkerhed og beskyttelse af privatliv, så tøv ikke med at kontakte os. Vi fortæller jer meget gerne mere.

 

 

Bestil en gratis demo af ImageBank X

Tags: No tags
0

Comments are closed.