Helvar skaber innovative og energibesparende belysningsløsninger og datadrevne intelligente funktioner, der optimerer forholdene i et rum for dets brugere. Med et bredt udvalg af avancerede belysningsløsninger og lysstyringskomponenter er Helvar uovertruffen, når det gælder energibesparelser, komfort eller den rette atmosfære. Fra fjernovervågning og vedligeholdelse til datadrevne prognoser for energibesparelser – Helvars udvalg af tjenester understøtter bygninger i hele deres livscyklus.

Helvar valgte ImageBank X til sin DAM-løsning. Integrationsfunktionaliteten blev implementeret som en skræddersyet løsning til Helvar. Det gør det muligt for ImageBanks produktkort at indeholde de oplysninger, der kræves til integration af forskellige systemer, som ImageBank leverer via en grænseflade. DAM indeholder integrationsberiget materiale, der automatisk læses ind i Helvars offentlige webservice. Filerne kan administreres i ImageBank, men kan også automatisk serveres til Helvars hjemmeside ved hjælp af integrationsfunktionen.

Azure AD-integrationen giver også interne medarbejdere adgang til ImageBank, uden at de behøver at logge ind på en separat applikation.

Besøg Helvars hjemmeside her.

Kunde

Helvar

Udgivet

6/2022

Projekt

ImageBank + Azure AD + Integration af nettjeneste