Finske Molok er en moderne og effektiv affaldshåndteringsløsning. Deres brede udvalg kan tilpasses mange behov. I løbet af sine næsten 30 års drift har Molok Ltd. ekspanderet til en internationalt selskab, hvis produkter er kendt over hele verden. Deres miljø, udgifter og tidsbesparende system bruges dagligt af millioner af mennesker rundt om i verden. Produkterne findes i forskellige boligkulturer, over 150.000 enheder i alt.

Målet med en centraliseret billedbankløsning til Molok var at reducere besværet med at sende tunge e-mails og marketings rolle som gatekeeper for kommunikationsmateriale.

Moloks forhandlere er placeret over hele verden, og virksomheden ønskede at øge deres proaktivitet inden for markedsføring. Nu hvor det opdaterede kommunikationsmateriale er blevet centraliseret i et browserbaseret system, har forhandlerne direkte adgang til det uanset tid og sted.

Løsningen har bremset den konstante e-mail-byrde af markedsføringen. Nu har marketingteamet tid til at fokusere på at holde materialet opdateret og skabe nye marketing- og salgskampagner.

Molok er også begejstrede for at udvikle deres løsning, og de har fået skræddersyet deres egne funktioner til produktet.

Kunde

Molok

Udgivet

5/2017

Projekt

ImageBank