Myllyn Paras er et af Finlands førende brands inden for mølleri- og bageriprodukter, som ejes af Lantmännen-koncernen. Under varemærket Myllyn Paras sælges mel, flager, pasta og semulje samt frossen dej og bagværkspasta.

Myllyn Paras valgte ImageBank X til at hjælpe med at administrere og distribuere sit omfattende materiale. Myllyn Parhaan ImageBank indeholder offentligt materiale til medier og partnere samt materiale til internt brug for personalet. Azure AD (Active Directory)-integration blev implementeret som en skræddersyet løsning til Myllyn Paras. Single sign-on forbedrer systemets brugervenlighed, da medarbejderne ikke behøver at huske separate adgangskoder – det øger også udnyttelsen af datahåndteringssoftwaren.

En velfungerende ImageBank, der er åben for alle, hjælper f.eks. fødevareforhandlere med at markedsføre deres produkter, fordi de frit kan hente vores offentlige produktbilleder fra vores billedbank. De billedpakker, vi sammensætter til medierne, har også hjulpet os med at promovere f.eks. vores nye produkter. Brugerne er fortrolige med indkøbskurvens måde at udvælge og sende billeder på, og der er ikke behov for særskilt træning i at bruge ImageBank.
Johanna Kemppinen
Marketingdirektør
Kunde

Myllyn Paras

Udgivet

06/2018

Projekt

ImageBank + Azure AD