Oras Ltd. er en finsk armatur- og bruserproduktvirksomhed grundlagt i Rauma i 1945. De udvikler, fremstiller og markedsfører vandhaner til køkkener og badeværelser. Oras står for holdbare produkter af høj kvalitet. Siden grundlæggelsen har Oras været en pioner og innovator inden for avancerede vandhaner og bruseløsninger.

Oras ønskede en DAM-løsning på deres hjemmeside, hvorigennem kunder og forskellige interessenter kunne hente forskellige materialer fra brochurer til tekniske tegninger.

Oras ønskede også at automatisere udgivelsen af materiale og undgå konstant at opdatere materiale i mange forskellige portaler. Vi løste deres behov ved at tilpasse ImageBank DAM til at blive direkte indlejret i Oras’ hjemmeside.

I praksis er den browserbaserede applikation integreret i hjemmesiden. Udgivelse af materiale til Oras’ ImageBank er fuldstændig automatiseret. Indholdet af DAM-løsningen administreres ikke separat, men alle filer importeres automatisk fra den samme datakilde som dataene på deres hjemmeside.

Oras’ ImageBank er åben for alle og fungerer uden at skulle logge ind.

Kunde

Oras

Udgivet

1/2017

Projekt

ImageBank + indlejring af hjemmeside